Maatwerk

Van Strategie tot Uitvoering

Kenmerkend voor de Agri Food Academy de vertaling van strategie naar uitvoering. Hierbij nemen wij de verantwoordelijkheid voor de vertaling van het doel en de leervraag naar een concreet programma.

Voorbeelden van resultaat: bij de SVO Vakopleiding Food gaf Agri Food Academy bijvoorbeeld masterclasses Food Law en Etikettering, bij Schothorst Feed Research hebben we een in-company training Toegepaste Statistiek gegeven en bij TOPIGS heeft de Academy een in-company training ‘Marktgericht Werken’ verzorgd.

De docenten van de trainingen zijn EXPERTS die hun kennis met u delen.

Deze experts zijn ervaren specialisten of topsprekers uit het netwerk van de Agri Food Academy. Zij hebben hun sporen op hun eigen vakgebied verdiend: ze zijn autoriteit op de inhoud en hebben ook nog eens bewezen deze kennis op een zeer kundige wijze over te dragen.

In-companytraining loont!

Organisaties met meer dan tien medewerkers kunnen effectiever en voordeliger een op maat gemaakte opleiding binnen het eigen bedrijf organiseren. Zo kan de training volledig worden aangepast aan de behoefte van de organisatie en de medewerkers.

Meer informatie over een training, masterclass, workshop of educatietraject?

Gerrianne Jansen organiseert al sinds 2008 cursussen, trainingen, masterclasses en seminars over diverse onderwerpen zoals diagnostiek, coöperaties, feed fraude, termijnmarkten, WTO, EU-beleid, Food Law, kwaliteitsmanagement, crisismanagement, stap in de wereld van het ministerie van EZ en Brussel, en nog veel meer.

De kern is dat alle docenten autoriteit zijn op hun vakgebied. Daarnaast kunnen ze dat ook nog eens goed overbrengen. Samen met opdrachtgever, docent / trainer en de Agri Food Academy wordt de training opgebouwd.

 

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op met de trainingsadviseur Gerrianne Jansen.

Per email info@agrifoodacademy.nl
of per telefoon:

+31 (0) 55 – 843 48 79  / 

+31 (0)6 – 53 69 64 70