Maatwerk is onze kracht

De Agri Food Academy organiseert en adviseert in op maat gemaakte trainingen. De Academy zorgt voor de verbinding tussen vraag en aanbod op het gebied van trainingen, organiseren en projecten in de agri&food sector. Oprichtster Gerrianne Jansen heeft een breed netwerk van goede docenten en inspirerende trainers met kennis en ervaring in de agribusiness.

Lees meer over Gerrianne

Netwerk van specialisten

De toegevoegde waarde van de Agri Food Academy ten opzichte van andere opleiders is de toegang tot specialistische kennis en ervaring op het gebied van agrifood. De jarenlange ervaring van Gerrianne Jansen, de oprichter van de Agri Food Academy, geeft toegang tot een groot netwerk van specialisten op allerlei terreinen. Dit resulteert altijd in passende oplossingen voor de opdrachtgever. Zowel voor opleidingen als projecten.

Docenten en deskundigen met “poten in de klei”

De training uitgevoerd door ervaren specialisten of topsprekers uit het netwerk van de Agri Food Academy. Zij hebben hun sporen op hun eigen vakgebied verdiend: ze zijn autoriteit op de inhoud en hebben ook nog eens bewezen deze kennis op een zeer kundige wijze over te dragen.

Lees meer over de docenten van de Agri Food Academy

 

Anderen over de Agri Food Academy

De trainingsadviseur en organisator van de Agri Food Academy – Gerrianne Jansen – werkte eerder onder andere voor het Ministerie van LNV (nu EZ) en Wageningen Universiteit, mede daardoor heeft ze een groot netwerk in de agribusiness. Veel agrifood organisaties maakten al gebruik van de organisatie- en advieskwaliteiten van de Agri Food Academy.

Lees meer over de opdrachtgevers van de Agri Food Academy