Docenten AgriFoodAcademy

Gerrianne Jansen
TRAINING ADVISOR | ORGANIZER | OWNER ACADEMY Ir. Gerrianne Jansen   U kunt contact met haar opnemen voor informatie en advies via: +31 (0) 55 - 843 48 79 of rechtstreeks +31 (0) 6 - 53 69 64 70.
Gijs Weenink
Gijs Weenink is al 25 jaar een voorloper in op het gebied van debatteren in Nederland en Europa. Hij leidde 2.500 Lagerhuisdebatten met 250.000 deelnemers in 20 landen van Europa en hij gaf 2.500 trainingen aan 25.000 deelnemers. Daarnaast treedt hij regelmatig op als dagvoorzitter en spreker op congressen. Het Lagerhuisdebat is altijd het hoogst gewaardeerde onderdeel op congressen. Hij was de debatexpert en -trainer in het winnende campagneteam van Jan Peter Balkenende in 2006 en campagneleider en adviseur in verschillende winnende campagnes.
Frank Peters
Frank Peters is meer dan 30 jaar actief in de communicatieadvieswereld en gespecialiseerd in reputatiemanagement, issuemanagementen crisiscommunicatie.
Hennie de Haan
Hennie de Haan is voorzitter van de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders. De enorme crisis in de pluimveehouderij die werd veroorzaakt door fipronil heeft haar vanaf juli 2017 een bekende Nederlander gemaakt. Haar ervaringen deelt ze met de deelnemers.
Pieter Cloo
De rode draad door de loopbaan van Pieter Cloo is crisismanagement. Pieter Cloo is een ervaren crisismanager. Betrokken bij 40 crises bij publieke en private ondernemingen/organisaties waaronder landbouw.
Glenn Schoen
Glenn Schoen is een zeer ervaren en internationaal erkend specialist in het trainen en adviseren van bedrijven bij het voorbereiden op en ondersteunen tijdens crisissituaties.
Cesar Moerman
Cesar Moerman is al 25 jaar actief in de journalistiek en vervolgens mediatraining. Samen met Frank Peters vormt hij een zeer ingespeeld team, dat al zo'n 20 jaar mediatrainingen en -workshops verzorgt.
Marnix Zoutenbier
Marnix Zoutenbier is Principal Consultant bij CQM. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring met het toepassen van Advanced Analytics en Data Science in een breed klantenveld waaronder het verzorgen van workshops en trainingen voor bedrijven als ASML, Tennet, NS, Panalytical, en Océ.
Monique van den Broek
Monique van den Broek is Principal Consultant bij CQM. Ze heeft ruim 12 jaar ervaring met het toepassen van Advanced Analytics en Data Science in verschillende business vraagstukken. Hierbij heeft ze de laatste jaren veel projecten uitgevoerd in de Agri en Food sector, waaronder voor Albert Heijn en een grote coöperatie van veehouders en telers.
CQM
Consultants in Quantitative Methods (CQM) is een gerenommeerde specialist en opleider in de data science. In 40 jaar heeft CQM een indrukwekkend portfolio opgebouwd waarbij met statistiek, optimalisatie en software engineering tot duizenden toepassingen hebben geleid. CQM won zowel in 2017 als 2018 de Nederlandse Data Science prijs. De honderden opdrachtgevers zijn zeer uiteenlopend, maar enkele voorbeelden van de producten door CQM ontwikkeld:
  • Met ‘BiedOptimaal’ bieden en vragen tuinders hun energie effectiever aan op de APX;
  • Met het reizigersvoorspelmodel plant de NS efficiënter en transparanter de dagelijkse inzet van treinen;
  • Albert Heijn gebruikt de door CQM ontwikkelde algoritmes om de efficiëntie in hun distributiecentra te verbeteren.
Als opleider heeft CQM ruime ervaring met de volgende trainingen:
  • Data science awareness workshop (1 dag);
  • ‘Data Science for non Data Scientist’-training (2,5 dagen);
  • Advanced training (6-10 dagen).
Mike Cook
Prof. dr Michael L. Cook has more than 30 years’ worth of teaching and research responsibilities in organizational economics, collective action, strategic management and corporate governance. Emphasis has been on the development of cooperative firm theory, property rights and organizational design of user owned and controlled business organizations. In addition, he had management positions at Tenneco, Inc., a global multi-product conglomerate based in Houston, Texas; Farmland Industries, a multi-commodity, multi-product vertically integrated user-owned federated firm from Kansas City, Missouri; and Rice Growers Association, a single commodity, multi-product vertically integrated centralized user-owned cooperative located in Sacramento, California. He had both staff and line responsibilities ranging from marketing analyst to CEO and President. CV Mike Cook