Training crisiswoordvoering

Bent u voorbereid op woordvoering in crisistijd? Bent u zich bewust van het risico op reputatieschade voor uw bedrijf of product?

Leer in één dag hoe u crisiswoordvoering aanpakt, terwijl dit niet uw dagelijks werk is. Het accent ligt op televisie-interviews, omdat visuele communicatie steeds belangrijker wordt. Na de training kent u de basisprincipes van crisiswoordvoering en bent u in staat als crisiswoordvoerder voor uw bedrijf of organisatie op te treden. De training is bestemd voor professionals in de Food & Feed sector. Door de kleine groep is er ruim aandacht voor uw optreden en leerervaring.

U ontvangt het boek Mediatraining voor iedereen van Frank Peters.

Optioneel:
U krijgt de mogelijkheid gebruik te maken van persoonlijke feedback. In een telefoongesprek loopt u uw eigen optreden door om uw leervragen beantwoord te krijgen. De kosten hiervoor bedragen €200 (dit is aanvullend op de prijs van de training)

Datum 8 oktober 2019
Investering € 1.295 excl. BTW
Folder Folder Crisiswoordvoering
Programma Programma
Locatie Prins Petfoods, Veenendaal
Inschrijving Voor 24 september 2019 (op volgorde van inschrijving maximaal aantal personen 6)

 

De docent(en) bij deze training:

Frank Peters
Frank Peters is meer dan 30 jaar actief in de communicatieadvieswereld en gespecialiseerd in reputatiemanagement, issuemanagementen crisiscommunicatie.
Cesar Moerman
Cesar Moerman is al 25 jaar actief in de journalistiek en vervolgens mediatraining. Samen met Frank Peters vormt hij een zeer ingespeeld team, dat al zo'n 20 jaar mediatrainingen en -workshops verzorgt.