ONLINE Speechen als Obama

Data voor deze training:
26 augustus 2020 - 3 september 2020

ONLINE Masterclass Speechen, presenteren en pitchen als Obama

In tijden van de coronacrisis vergadert u vast ook veel digitaal. Juist bij die digitale meetings zijn de presentatievaardigheden van de spreker nog veel belangrijker dan voorheen. Om ervoor te zorgen dat de kijkers niet afhaken, moet de presentatie kort, krachtig, helder en het liefst ook nog humoristisch zijn.

Wie de vorm beheerst is de inhoud meester. 
– Frits Bolkestein –

Programma en data

De masterclass wordt opgedeeld in vier blokken van één uur:

ONDERDEELStart
26 aug.
IKennismaking en
inleiding retorica
26 aug.
9:00-10.00
IIHoe zorg je dat speeches motiveren
en mensen inspireren?
28 aug.
9:00-10.00
IIIWat is charisma? Hoe sluit je
naadloos aan bij het publiek?
1 sept.
9:00-10.00
IVHoe krijg ik applaus? 3 sept.
9:00-10.00

U ontvangt hiervoor een “ZOOM-link” en instructies per email.

Investering
Vier keer één uur van uw tijd en de tijd om de masterclass goed voor te bereiden, voor een bedrag van € 250,- excl. BTW.

Wat zeggen de deelnemers?
Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de masterclass Speechen als Obama. In een korte tijd gaf het voorbereiden en geven van een speech, de feedback daarop van de mede-cursisten en alle tips van Gijs een geweldige leerervaring.
Het feit dat de cursisten elkaar niet kennen en slechts korte tijd online verbonden waren, leek totaal niet te hinderen. De sfeer was open en veilig, een ideale setting om te kunnen leren.

Ellen van ‘t Veer-Luiten,
Product Manager at Nutreco
(juli ’20)

Veel gehoord voor-oordeel over mensen die goed kunnen speechen: ‘die kan het gewoon’. In deze video legt Maarten van Rossum (Slimste mens 22 juli ’20) nog eens uit hoe het zit.

 << terug naar HOME Agri Food Academy>>

De docent(en) bij deze training:

Gijs Weenink
Gijs Weenink is al meer dan 25 jaar een voorloper in op het gebied van debatteren in Nederland en Europa. Hij leidde 2.500 Lagerhuisdebatten met 250.000 deelnemers in 20 landen van Europa en hij gaf 2.500 trainingen aan 25.000 deelnemers. Daarnaast treedt hij regelmatig op als dagvoorzitter en spreker op congressen. Het Lagerhuisdebat is altijd het hoogst gewaardeerde onderdeel op congressen. Hij was de debatexpert en -trainer in het winnende campagneteam van Jan Peter Balkenende in 2006 en campagneleider en adviseur in verschillende winnende campagnes.