ONLINE Speechen als Obama

Data voor deze training:
8 december 2021 - 15 december 2021

ONLINE Masterclass Speechen, presenteren en pitchen als Obama

Sinds de coronacrisis vergadert u vast ook veel digitaal. Juist bij die digitale meetings zijn de presentatievaardigheden van de spreker nog veel belangrijker dan voorheen. Om ervoor te zorgen dat de kijkers niet afhaken, moet de presentatie kort, krachtig, helder en het liefst ook nog humoristisch zijn.

Presenteren is een kunst, en een zaal inspirerend toespreken waarmee u applaus opwekt al helemaal. Ook is het van groot belang dat de toehoorders door uw presentatie geraakt worden en de boodschap die u kwijt wilde door hen voor zeer lange tijd wordt onthouden.

Wie de vorm beheerst is de inhoud meester. 
– Frits Bolkestein –

Wat zeggen de deelnemers?
Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de masterclass Speechen als Obama. In een korte tijd gaf het voorbereiden en geven van een speech, de feedback daarop van de mede-cursisten en alle tips van Gijs een geweldige leerervaring.
Het feit dat de cursisten elkaar niet kennen en slechts korte tijd online verbonden waren, leek totaal niet te hinderen. De sfeer was open en veilig, een ideale setting om te kunnen leren.

Ellen van ’t Veer-Luiten,
Product Manager at Nutreco
(juli ’20)

De ‘live’ masterclass Speech als Obama door de deelnemer Eline Vedder:

De masterclass wordt opgedeeld in vier blokken van één uur:
I – Kennismaking en inleiding retorica
II- Hoe zorg je dat speeches motiveren en mensen inspireren?
III – Wat is charisma? Hoe sluit je naadloos aan bij het publiek?
IV – Hoe krijg ik applaus?

Data voor deze training: altijd van 9:00 tot 10:00
8 – 13 – 14 – 15 december 2021

U ontvangt hiervoor een “ZOOM-link” en instructies per email.

Investering
Vier keer één uur van uw tijd en de tijd om de masterclass goed voor te bereiden, voor een bedrag van € 325,- excl. BTW.

Speechen als Obama kent ook een “LIVE” variant. Dit is een masterclass van 4 uur in Markelo.
<<KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE>>

 << terug naar HOME Agri Food Academy>>

De docent(en) bij deze training:

Gijs Weenink
Gijs Weenink is al meer dan 25 jaar een voorloper in op het gebied van debatteren in Nederland en Europa. Hij leidde 2.500 Lagerhuisdebatten met 250.000 deelnemers in 20 landen van Europa en hij gaf 2.500 trainingen aan 25.000 deelnemers. Daarnaast treedt hij regelmatig op als dagvoorzitter en spreker op congressen. Het Lagerhuisdebat is altijd het hoogst gewaardeerde onderdeel op congressen. Hij was de debatexpert en -trainer in het winnende campagneteam van Jan Peter Balkenende in 2006 en campagneleider en adviseur in verschillende winnende campagnes.