Speechen als Obama

Data voor deze training:
17 januari 2020
16 maart 2020
17 april 2020
18 mei 2020
19 juni 2020

Masterclass Speechen, presenteren en pitchen als Obama

Presenteren is een kunst, en een zaal inspirerend toespreken waarmee u applaus opwekt al helemaal. Iedere deelnemer is na deze Masterclass in staat om een speech te houden die inspireert, motiveert en onthouden wordt!

NIEUWS:  Op 14 januari mocht Agri Food Academy de 100e deelnemer verwelkomen. Lees hier meer in het artikel in de Molenaar

Datum
Investering€ 425,- excl. BTW
FolderFolder Speechen als Obama 
InschrijvingVoor 11 oktober, maximaal 12 deelnemers
LocatieDe Hoestinkhof in Markelo

De masterclass by Eline Vedder:

Presenteren is een kunst, en een zaal inspirerend toespreken waarmee u applaus opwekt al helemaal. Ook is het van groot belang dat de toehoorders door uw presentatie geraakt worden en de boodschap die u kwijt wilde door hen voor zeer lange tijd wordt onthouden. De oude Grieken ontwikkelden en bekwaamden zich in deze kunst en Prof. Dr. Max Atkinson bewees wetenschappelijk dat het werkt. Of je nu kijkt naar de speeches van Churchill, King, Kennedy of Obama, ze gebruiken allemaal dezelfde technieken. Tijdens deze training leer je hoe deze speech- en applaustechnieken in elkaar steken en leer je ze tijdens de training zelf gebruiken. Daarnaast trainen we u in technieken van de klassieke retorica en vertellen we het geheim van charisma. We trainen graag met groepen van maximaal 12 deelnemers waardoor we veel persoonlijke aandacht en feedback kunnen geven. We leren u hoe u een zaal van 500 mensen kunt toespreken en dat deze 500 mensen, u nooit meer vergeten, uw boodschap nooit meer vergeten en uw organisatie nooit meer vergeten.

Wie de vorm beheerst is de inhoud meester. – Frits Bolkestein –

Doelstellingen

Iedere deelnemer is na deze training in staat zijn om voor minimaal 50 man publiek  een speech te houden die inspireert, motiveert en onthouden wordt!

Aanpak en inhoud van de training

Theorie en oefening

Programma

Introductie, kennismaking en bespreking huiswerk

  • Oefening: presentatie voorbereide speeches

Behandeling: Het geheim van charisma

Korte behandeling inspireren en motiveren

  • Oefening Inspiratie- en motivatiespeech

Behandeling: Retoricatheorie en  acht technieken om applaus op te wekken

  • Oefening retorische technieken

De training begint om 13.00 uur. Vanaf 12:00 staat de lunch voor u klaar.

De dag eindigt om 17:00 uur met een borrel waarbij u nog even rustig kunt napraten. 

 << terug naar HOME Agri Food Academy>>

De docent(en) bij deze training:

Gijs Weenink
Gijs Weenink is al meer dan 25 jaar een voorloper in op het gebied van debatteren in Nederland en Europa. Hij leidde 2.500 Lagerhuisdebatten met 250.000 deelnemers in 20 landen van Europa en hij gaf 2.500 trainingen aan 25.000 deelnemers. Daarnaast treedt hij regelmatig op als dagvoorzitter en spreker op congressen. Het Lagerhuisdebat is altijd het hoogst gewaardeerde onderdeel op congressen. Hij was de debatexpert en -trainer in het winnende campagneteam van Jan Peter Balkenende in 2006 en campagneleider en adviseur in verschillende winnende campagnes.