
Haagse besluitvorming heeft grote impact op ons werk. Maar hoe komen die besluiten tot stand? Hoe kunnen we invloed uitoefenen op beleid?
Het programma ‘Stap in de wereld van ’t Haagse’ geeft inzicht in de wereld van het Ministerie van Landbouw, Natuur & Voedselkwaliteit en de Tweede Kamer. Het programma zal – waar mogelijk – worden afgestemd op de deelnemers door sprekers te benaderen die aansluiten bij het vakgebied.
Het werkbezoek wordt georganiseerd door Gerrianne Jansen van de Agri Food Academy. Zij was werkzaam voor het ministerie van 1998 tot 2008. Sinds 2010 organiseert ze regelmatig werkbezoeken naar het Haagse.
Het werkbezoek begint om 9:30 uur in Den Haag en eindigt met een diner op het Plein. Deelnemers reizen op eigen gelegenheid naar Den Haag. Er is plaats voor maximaal 19 deelnemers.
Programma
Vóór 9:30 uur aanwezig in de centrale hal van het ministerie.
Vervolgens gezamenlijk aanmelden.
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit | |
9:30 | Verzamelen in de hal ivm aanmelden bij het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit |
10:00 | Welkom door het MT-lid van het ministerie Algemene toelichting op de werking van het ministerie LNV In gesprek met verschillende medewerkers van het Ministerie |
12.00 | Lunch |
12.30 | Vertrek naar Tweede Kamer |
Tweede Kamer | |
12:50 | Beveiliging Tweede Kamer |
13:30 | Ontmoeting met een Tweede Kamerlid |
14:00 | Bezoek publieke tribune bij het Vragenuur |
15:00 | Rondleiding door het gebouw van de Tweede Kamer |
Hoe werkt de Tweede Kamer | |
Ontmoeting met een beleidsmedewerker | |
16.30 | Einde bezoek Tweede Kamer |
17:00 | Gezamenlijk eten bij Restaurant Haagsche Kluis op het Plein |
20:00 | Einde programma |
INFORMATIE & AANMELDEN:
Meer informatie en aanmelden: mail naar info@diervoederketen.nl
De docent(en) bij deze training:
![]() | CONTACT VIA: Gerrianne Jansen TRAINING ADVISOR | ORGANIZER | OWNER ACADEMY Ir. Gerrianne Jansen U kunt contact met haar opnemen voor informatie en advies via: +31 (0) 55 - 843 48 79 of rechtstreeks +31 (0) 6 - 53 69 64 70. |